Novemberactie

Novemberactie

NOVEMBERACTIE.
Scherpe kortingen in de toonzaal!

‼️

Daarbovenop kan u tot eind november genieten van EXTRA KORTING op uw kast met open nis. Naar eigen smaak op maat!

Jawel, u leest het goed.
Tot eind november kan u genieten van tal van kortingen op onze kasten op maat.

Meer nog, om ons vakmanschap én onze kennis voor hedendaagse interieurelementen in de verf te zetten, lanceren wij een extra korting op
alle kasten met open nis.

Deze kasten op maat hebben alle voordelen die wij u bieden met het optimale systeem van een “CABINET”. De CABINET is volgens ons hét voorbeeld van de ideale kast. Uiteraard heeft u keuze uit een groot assortiment kleuren en grepen, en kan u eindeloos combineren.

Waarom kiezen voor een kast met open nis?

Een kast met open nis is niet meer weg te denken in het dagelijkse, moderne interieur. De open nis in houtstructuur zorgt voor een warme toets in de door u gekozen ruimte, en wordt volledig op maat geproduceerd.

Heeft u nood aan handige, open opbergplekjes voor uw favoriete items? Zoek niet verder!

Zet je graag die ene foto in de kijker, hou je van planten, heb je kunstobjecten die mogen geshowd worden, of misschien een platenspeler die u liever niet achter gesloten deuren steekt… Het kan allemaal!

KASTOO is gespecialiseerd in het plaatsen van kasten op maat, en we etaleren graag onze expertise.

U kan uw kastindeling helemaal zelf puzzelen qua legbanken, lades, hangbaren, … Uw open nis kan naast het esthetische ook functioneel zijn, absoluut. Zo kan u bijvoorbeeld uw TV mooi doen blenden in het geheel. Van een ingewerkt stopcontact tot meerdere nissen, keuze uit 52 SuperPan houtdecoren, een ruim assortiment aan handgrepen, … noem maar op! Zoals u ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Blader gerust even door onze foto’s of kom eens langs in onze toonzaal om verschillende modellen te ontdekken. Doe gerust inspiratie op of stuur ons een berichtje voor advies. Wij zijn er om u te helpen, met plezier!

Andere kastindelingen en nissen zijn uiteraard ook mogelijk!

📧 Mailen kan steeds naar simon@kastoo.be. Kom eens langs in onze toonzaal, wij zijn open op dinsdag tot zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur, op afspraak wanneer het u past.

Aarzel niet om meer info te vragen over onze novemberactie (tot en met 30 november 2022)!