Over ons

Over ons
13 – 14 maart 2021

Officieel openingsweekend KASTOO

KASTOO nam deel aan de Bouwroute doorheen Vlaanderen en opende hiermee dan ook officieel zijn deuren. Omwille van corona konden we er geen groot feest van maken, maar elke aanwezige kreeg een feestelijke goodiebag mee naar huis.

13 – 14 maart 2021
24 juni 2020

Nieuwe huisstijl!

Een grote stap waar we niet licht zijn overgegaan. Vanaf nu wordt de naam “KASTOO” geïntegreerd en behoort “Interieur2000” tot het verleden. Een nieuw logo wordt ontworpen en onze vriend ‘Bob’ prijkt tevreden als publiekstrekker op onze campagnebeelden.

24 juni 2020
13 mei 2020

We vliegen er in!

Met een ontwerp onder de arm en gerichte ideeën in het hoofd zijn we klaar om onze vestiging een nieuw gezicht te geven. De showroom moet het paradepaardje van de firma worden, met onze ervaring en expertise geen enkel probleem! De tijd is rijp, we vliegen er in!

13 mei 2020
06 januari 2020

Overname Interieur2000

Het idee rijpt om een extra focus te leggen op de particuliere klant. Wegens een toevallige opportuniteit komen we in contact met Interieur2000. We pinnen ons vast op de Gentsesteenweg in Harelbeke, een ideale locatie in onze ogen. Op 6 januari 2020 hebben een akkoord in de overname van de interieurwinkel, voor ons een grote stap in de goede richting. We focussen ons met plezier op de toekomst.

06 januari 2020
25 december 2015

Opstart Tweepunteen

Houtbewerkingsbedrijf Tweepunteen wordt opgericht door Pieter Martin en Cédric Hovelaque, twee ervaren schrijnwerkers die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. En dat is eraan te zien. Als snel bouwen de twee vakmannen een team uit van 20 werknemers en mogen ze grote, kwalitatieve projecten achter hun naam schrijven.

25 december 2015

KASTOO is het kleine zusje van Tweepunteen, een houtbewerkingsbedrijf in Kortrijk en tevens opgericht door Pieter Martin en Cédric Hovelaque. Twee ervaren schrijnwerkers die kwaliteit hoog in het vaandel dragen en dat is eraan te zien.

Pieter Martin, afkomstig uit Gullegem, startte in 2015 samen met Cédric Hovelaque, Kortrijk, Tweepunteen op. Beide waren reeds 11 jaar zelfstandig schrijnwerker, waardoor ze beslisten om hun krachten en ervaring te bundelen. Het houtbewerkingsbedrijf richt zich op kwaliteit op maat en is gelegen langs het kanaal Bossuit.
Naast Tweepunteen richtten Pieter en Cedric nu ook KASTOO op. Kasten, op maat van ieders verhaal.

KASTOO richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Aangezien beiden zich blijven focussen op het Tweepunteen-verhaal zal Simon Martin, de jongere broer van Pieter, zich volledig engageren voor KASTOO. Simon was sinds 2 jaar werkzaam bij Tweepunteen, hiervoor werkte hij als leerkracht Hout in het VTI van Waregem. Hij wordt het nieuwe gezicht van KASTOO en heeft met zijn enthousiasme en ervaring kennis genoeg op zak om dit mooie project te dragen.