Voorjaarsactie

Voorjaarsactie

VOORJAARSACTIE.
Ontvang een bol.com waardebon van maar liefst 300 euro!

‼️

Niet alleen december hoeft een cadeautjesmaand te zijn! Ontvang in het voorjaar een Bol.com cadeaubon ter waarde van 300 euro, bij aankoop van uw kast op maat. Zolang de voorraad strekt. 

Geniet van een bol.com waardebon bij aankoop van uw kast op maat!

Algemene voorwaarden en uitleg:

— Bij aankoop van een kast op maat
— Met een minimum van €3.000
— Actie geldig zolang de voorraad strekt

— Bij goedkeuring van uw kastverhaal ontvangt u meteen van Simon uw cadeaubon
— De bol.com waardebonnen zijn 3 jaar geldig
— Ter waarde van exact driehonderd euro

Waarmee vul jij jouw kast op maat? Kledij voor in de dressing, boeken voor in je boekenkast, decoratie voor jouw woonkamerkast, …? Of staat er iets helemaal anders op je verlanglijstje. Keuze genoeg bij De Winkel Van Ons Allemaal! 😉

Waarom een kastverhaal bij KASTOO?

Kasten op maat van jouw verhaal. Een unieke KAST van Ontwerp tot Oplevering. Bij KASTOO kunt u terecht voor dressings, maatkasten, (haard)wanden, … Alles wordt op maat in huis vervaardigd. Op en top Belgisch.

Onze producten maken vandaag de dag het verschil voor de bewuste en moderne consument. De handgemaakte creaties zijn gemaakt met passie en vakmanschap en daarom, steeds uniek.

Voor elke ruimte helpen we zoeken naar het perfecte kastverhaal voor uw interieur. Wij plaatsen meubilair op maat van uiterst hoge kwaliteit, voorzien van het HIB label.

Geen enkele kast is bij KASTOO dezelfde. We maken nooit twee identieke kasten, en daar zit net ons plezier. De vragen zijn uiteenlopend, de oplossingen onbeperkt. Dus vraag maar raak, en daag Simons creativiteit uit. Simon corrigeert waar nodig en biedt voldoende advies. Hij tekent een kast uit die uw ruimte optimaal benut en die volledig tot zijn recht komt in zijn gebruik. De service van Simon is uitermate persoonlijk, en dit om jou de beste kwaliteit te leveren.

📧 Mailen kan steeds naar simon@kastoo.be. Kom eens langs in onze toonzaal, wij zijn open op dinsdag tot zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur, op afspraak wanneer het u past.

Aarzel niet om meer info te vragen!